avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concedii medicale
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concedii medicale

Care este Legea pentru care o societate nu isi poate recupera banii de la Casa de Sanatate pentru un salariat care se afla in concediu medical din mai 2010 si pana la ora actuala, suportanad o histerectomie totala cu diagnistic neoplasm col uterin, fiind depuse acte de recuperare de la sfarsitul lunii noiembrie 2010. Care Lege si cand s-a publicat ca nu se mai atribuie decat pentru ultimele trei luni?

Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 15:45, 29 Aprilie 2011
Buna ziua
OUG 36/2010
10. La articolul 40, alineatul (1) se modifica si va avea urmatorul cuprins:
"Art. 40 (1) Indemnizatiile pot fi solicitate pe baza actelor justificative, in termen de 90 de zile de la data de la care beneficiarul era in drept sa le solicite."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concedii medicale adriana# adriana# Buna ziua va rog sa imi spuneti care este termenul limita de depunere a certificatelor medicale pe 2011 la casa de sanatate de catre angajatorul care doreste ... (vezi toată discuția)
Ca angajator cum pot recupera bani pe concediu pre si postnatal de la sanatate? aliemi aliemi Ca angajator ce cai pot urma sa imi pot recupera banii platiti pe concediul de maternitate si nerecuperati inca de la CAS, au trecut deja 2 ani si 2 luni. ... (vezi toată discuția)
Recuperare sume platite in plus concedii medicale fata de obligatia lunara catre cnsas burceanu burceanu Va rog sa-mi spuneti daca exista in OG 158/2005 cu modificarile ulterioare referire la termenul in care se poate solicita, de catre angajatori, restituirea ... (vezi toată discuția)