Am castigat o casa in procesul de succesiune cu mama(casa a fost a tatalui meu),eu trebuie sa o despagubesc cu o suma de bani.Procesul s-a terminat,,Raspunsul il stiu din minuta,dar raspunsul de la tribunal nu a sosit inca.vreau sa stiu,in cazul in care eu trebuie sa o despagubesc in 30 de zile si nu am banii,pot cere o amanare?cand trebuie sa cer aceasta amanare,inainte de cele 30 de zile sau in momentul cand vine cu executorul judecatoresc?
Care este legatura intre casa pe care ati castigat-o, despagubirea pe care trebuie sa o dati, raspunsul definitiv care nu a venit inca si executare:)??!!!
Fiti mai explicita!
Ce raspuns definitiv nu a sosit inca? E vorba de 2 procese diferite, unul in care ati castigat o casa si altul pentru o despagubire? E vorba de acelasi proces in care ati castigat casa si trebuie sa despagubiti pe altcineva? Si daca ati castigat, nu s-a terminat procesul?
Succesiune
lala21
Am castigat o casa in procesul de succesiune cu mama(casa a fost a tatalui meu),eu trebuie sa o despagubesc cu o suma de bani.Procesul s-a terminat,,Raspunsul ... (vezi toată discuția)
Granituire
laura lora
Sunt in proces cu un vecin de 18 ani . Obiectul cauzei este granituirea. Acest proces a mai fost pe rol , cu acelasi obiect , am avut castig de cauza . ... (vezi toată discuția)