adriantot a scris:
La o asemenea sesizare eu am sunat la usa si chiriasul a deschis somnoros (pe la 9 dimineata) si-n pat inca mai dormea prietena care nu era trecuta la intretinere,. dar era trecuta in sesizare. Sesizarea s-a confirmat si am trecut cu 2 persoane la intretinere.
Altfel, mai intrebam si vecinul de alaturi si cel de jos..., sa ne lamurim.
Sa va lamureasca despre ce anume ? Daca se aud zgomote "suspecte" din apartament ?
Aveti certitudinea ca locuia intradevar acolo ? Sau sunt suficiente declaratiile vecinilor binevoitori ?
Nu vreau sa va acuz de nimic, insa cu ajutorul unor vecini binevoitori si al administratorului m-am trezit trecut la intretinere in loc de o persoana nici mai mult nici mai putin decat 4 persoane. Asta in perioada in care in apartament se zugravea/se punea parchet etc. si seara de seara era mesterul vazut plecand si venind a doua zi.
Situatia s-a remediat cu o simpla vizita la administrator insotita de promisiunea unei vizite la primarie.
Departe de mine gandul de a "instiga" la razmerita insa aceste verificari tovarasesti nu isi au locul si sincer uneori frizeaza penibilul.