avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recuperarea pensiei neridicate intr-o luna
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recuperarea pensiei neridicate intr-o luna

Buna ziua! Va rog fiti amabili, nu am ridicat pensia pe luna aprilie, nefiind in Bucuresti, in acest caz ce cerere trebuie sa fac la casa pensiei si in ce mod si in cat timp recuperez banii? Va multumesc mult pentru raspuns, anticipat!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:28, 30 Aprilie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
Interventie moderator:
:rtfm:
nirama:
Ati deschis doua topicuri cu acelasi mesaj (!?).

simonaoprica a scris:
In vederea incasarii drepturilor de pensie suspendate, va puteti adresa casei judetene de pensii competente din punct de vedere teritorial cu o cerere de reluare a platii pensiei, insotita de o copie a cartii de identitate si un cupon de pensie. Cererea de reluare a platii pensiei suspendate poate fi depusa la casa teritoriala de pensii oricand in intervalul termenului general de prescriptie de 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz de semnatura deceneu deceneu in fisa postului secretarei este specificat ca sarcina de serviciu intocmirea actelor de plata fara a se specifica ca le semneaza. nu este normal sa semneze de ... (vezi toată discuția)
Dosar de pensie anticipata ela_2654 ela_2654 daca am depus dosarul de pensie anticipata in data de 20mai 2010 si in septembrie 2010 am primit citatie sa ma prezint la casa de pensii ca sunt nereguli in ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas drakin drakin In primul rand vreau sa va multumesc pentru raspuns. In al doilea rand Oficiul Postal ar trebui sa aiba in evidenta in registru sau un document care sa ateste ... (vezi toată discuția)