avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... refuz de semnatura
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

refuz de semnatura

in fisa postului secretarei este specificat ca sarcina de serviciu intocmirea actelor de plata fara a se specifica ca le semneaza. nu este normal sa semneze de vreme ce pe statul de plata apare mentiunea intocmit ? daca comite in mod deliberat o greseala?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:13, 6 Ianuarie 2010
Ba da, cine are obligatia sa le intocmeasca trebuie sa le si semneze, pentru a certifica asfel ca si-a indeplinit obligatia de serviciu.altfel si dvs. puteti sa nu le luati in seama , nefiind asumate de nimeni, punandu-i astfel toti colegii in cap:D
:offtopic: Interventie moderator
# deceneu

Incercati sa nu mai deschideti mai multe topicuri pe aceeasi problema ... puteti posta mesajele - raspuns la problema dvs pe topicul pe care l-ati deschis deja.
Multumesc anticipat pentru intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru alcool bugiualina bugiualina ba da domnu gabi am fost obligati sa platim recalcularea dar am cerut o informatie nu sfatul la alcolul sotului (vezi toată discuția)
Refuz de semnatura deceneu deceneu sunt director la o unitate de invatamint ,secretara care intocmeste statele de plata refuza sa le semneze pe motiv ca sotului i sa redus norma de lucru. sotul ... (vezi toată discuția)
Locul muncii angajatlastat angajatlastat Daca in contractul de munca se specifica in dreptul locului de munca denumirea institutiei si nu un anume compartiment sau serviciu din cadrul institutiei, se ... (vezi toată discuția)