avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... FIRMA FANTOMA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

FIRMA FANTOMA

Sunt angajat la o firma de doua saptamani.
La interviu mi-a spus ca voi semna contract, dar inca nu am vazut asa ceva.
In 15 am inteles de la ceilalti angajati ca se primeste salariul, dar eu lucrez din 1 si in 15 nu am primit nimic.

Cred ca incearca sa ma pacaleasca.
Au avut foarte multi angajati si au plecat toti.

Ce sa fac?
Pot sa folosesc ceva legi impotriva lor?
Sa imi iau un avocat?

id de mess: madboy872003
Ultima modificare: Joi, 17 Iulie 2008
andreimihai87, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:37, 17 Iulie 2008
~ Conținut șters la cerere ~
:offtopic: Interventie moderator
Nu mai deschideti mai multe topicuri cu aceeasi problema. Este o incalcare a Regulamentului de postare. Deoarece vi s-a dat un raspuns pe topicul cu aceeasi problema deschis la Sectiunea Societati comerciale, va invit sa urmariti raspunsurile date acolo. Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatorul ContSters205948 ContSters205948 ACUM 2 luni am plecat din firma mi sa dat salariul am trimis pe cineva prin procura sa imi ridice banii.PE fostul angajator lam reclamat la ITM,garda ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez banii de pe concediul medical??? popescu mihaela popescu mihaela Nu reusesc sa contactez angajatorul care nu vrea sa-mi plateasca banii aferenti concediului medical, sunt si insarcinata. Celorlalti angajati le plateste ... (vezi toată discuția)
Contract de munca Mainerici  Ctin Mainerici Ctin la nivel de unitate in 2007 se inchei ccm SNFTC,,CFR PTR ANII 2007-2008,IN 2008 se incheie ccm lape ramura transporturi,la nivel de unitate nu se modif ccm cu ... (vezi toată discuția)