avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... minuta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

minuta

buna ziua,

as vrea sa stiu daca pot sa trimit prin posta cererea pentru eliberarea minutei unei hotarari si daca pot sa primesc prin posta minuta?

va multumesc
Trebuie sa va adresati la serviciul registratuira cu o cerere pentru eliberarea unui certificat de pe minuta sentintei , veti plati o taxa judiciara de timbru de 1 leu si veti atasa un timbru de 0,15 bani .Se elibereaza personal sau prin avocat . Nu cred ca minuta se poate trimite prin posta. Incercati ,dar nu uitati sa atasati taxele .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minuta adebayor adebayor cum pot obtine o copie dupa o minuta ? (vezi toată discuția)
Care sunt pasii de urmat ? anniela anniela Buna dimineata, Dupa ani de zile de tergiversare a unui dosar civil,in sfarsit s-a terminat fix cand incepea \"vacanta judecatoreasca\".Pe portalul ... (vezi toată discuția)
Eliberare certificat de grefa tatiana28 tatiana28 Buna seara.Am nevoie de un certificat de grefa,problema este ca locuiesc in alta localitate si as dori sa fac o cerere pt eliberarea certificatului si sa o ... (vezi toată discuția)