avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa de prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa de prima inmatriculare

In sept 2008 am cumparat un Opel Vectra B pentru care am platit taxa de 3750 lei.Intrebarea mea este daca se mai pot recupera acasti bani si ce as putea sa fac?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 20:40, 30 Aprilie 2011
In prima faza contestatie impotriva deciziei de impunere. Dupa ce primiti raspuns la aceasta promovati actiune in instanta.
Cererea de restituirea in instanta atat suma platita cat si dovenzile impotriva Direcţia Generală a Finanţelor Publice, prin Administraţia Finanţelor Publice precum Prefectului - Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Îmatricularea Autovehiculelor
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Aprilie 2011
Alvaro Liniers, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa auto brezel brezel S-a platit taxa auto pt.un Audi A4 IN ANUL 2008, Instraind masina numai detin actele masinii. Am depus cerere la Serv.Public Comunitar Regim Permise de ... (vezi toată discuția)
Evitare timbru de mediu mariusica28 mariusica28 Buna ziua, as dori sa stiu daca se pot castiga in instanta procesele pentru evitare timbru de mediu, si daca da, care este procedura. Va multumesc (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina prin 2008 - 2009 - recuperare taxa dinumarin dinumarin Buna ziua, am cumparat o masina prin 2008 2009 am platit taxa vreo 3000euro ce documente imi trebuiesc sa imi pot recupera bani ..faza este ca nu cred ca mai ... (vezi toată discuția)