avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract

ce inseamna donatie mascata si ce poate face vanzatorul?
Cel mai recent răspuns: moloman , utilizator 21:59, 30 Aprilie 2011
Exemplu de donatie mascata este atunci cand se incheie un contract de vanzare-cumparare, iar pretul bunului vandut nu s-a remis in realitate de catre cumpartor.
Vanzatorul ce poate sa faca? Depinde de forma actului de vanzare-cumparare, sub semnatura privata, atestata de un avocat, autentificat la un BNP, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de v-c a unui mobil calandrino21 calandrino21 Buna ziua! In speranta ca voi fi cat se poate de scurt, va rog, daca se poate, sa-mi raspundeti la cateva intrebari: Am pierdut un proces ce avea ca obiect ... (vezi toată discuția)
Atacare act de vanzare-cumparare kamacho kamacho Buna seara. Tatal meu i-a vandut sorei mele o bucata din curte, unde aceasta isi construieste o casa.Au facut act vanzare-cumparare,dar fara a trece in act o ... (vezi toată discuția)
Atestare antecontract vanzare teren agricol virgil72 virgil72 Pana acum nu am atestat antecontracte ce privesc transmiterea dreptului de proprietate asupra terenurilor agricole, insa, avand in vedere ca este vorba doar de ... (vezi toată discuția)