Mai mult, nici nu cred ca verifica cineva codurile rezultate in urma recodificarii intrucat de asta se ocupa un program de calculator care le face in mod automat.
1. Nu verifica cineva codurile rezultate - pana acum. Dar, cand se va termina perioada, o sa le treaca prin cap sa vada cine are coduri interzise. O interogare pe baza de date si in 0,2 secunde ai lista toata .
Si uite sursa de venit. E ca un cal troian.
2. Se ocupa un program de calculator - ei bine, calculatorul, face ce ii spui sa faca, si nu ce ai vrea sa faca.
Deci, o conditie, un filtru de verificare - comparare cu lista 'neagra', parerea mea este ca un calculator o face practic instantaneu. Numai daca i se spune sa faca asa ceva. Credeti ca, un program de calculator e asa, ceva infailibil, care e de undeva de sus? Nu. E tot facut de oameni, si ar trebui pentru oameni. Asa cum este acum facut e facut special sa nu verifice. "Prietenii stiu de ce"
Eu va doresc succes, si va intreb:
lista de coduri de la onrc, cum ati introdus-o in noul A.C.? Ati tastat 3-4 pagini de coduri, ati scanat, sau cum ati facut? Ca e munca nu gluma.