avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... RECENSAMANTUL POPULATIEI 2011
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

RECENSAMANTUL POPULATIEI 2011

Caror contrbutii sunt supuse conentiile civile de prestari servicii, conform Codului fisca (Lg. 571/2003), si in ce categorie de activitati este inclusa (activitate dependenta, profesionala)?
Va multumesc.
daniela ilie
Cel mai recent răspuns: daniela ilie , utilizator 10:50, 3 Mai 2011
nu inteleg legatura dintre subiect si intrebare...:confused:
Pentru recensamantul populatiei cf. HG 1502/2009 si OG 36/2007 se angajeaza, persoane (recenzori, recenzori sefi), printr-o conventie civila de prestari servicii.
Pentru asta se plateste o indemnizatie bruta pe zi de activitate (art. 10 din HG 1502/2009).
intrebarea mea este: ce contributii se retin la aceasta indemnizatie?
Am lucrat pana in martie acest an si la statistica in baza unei conventii civile.Este vorba despre colaborare,nicidecum angajare.Retinerile au fost urmatoarele:contributia la somaj(aberant,dar asta este)contributia la pensie si impozitul pe venit(16%).
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recenzor sau somer? dreptaciul dreptaciul In cazul in care un somer este acceptat sa fie recenzor pt recensamantul de anul acesta,conform celor scrise in presa se vor lucra 12 zile ,cca 12 ore/zi pt ... (vezi toată discuția)
Recenzor - vechime in munca muraruelena muraruelena constituie vechime in munca perioada lucrata de 15 zile calendaristice, in anul 2011, ca recenzor se ia in calcul la stabilirea vechimii in munca ? ... (vezi toată discuția)
Recensamant 2011 - furt la statul de plata? sergiu_vlad87 sergiu_vlad87 Buna ziua. Hai sa va arat cum se calculeaza plata recensamantului (prefecturile afirma ca precizarile le-au primit de la M.A.I.): - ca simplu recenzor, ... (vezi toată discuția)