avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită despagubire
Discuție deschisă în Executare silită

despagubire

Dacă o primărie a unei comune ”face pierdut” un teren din registrul agricol, insa eu, cu titlu de proprietate vechi (1945, ) pot dovedi și printr-o copie xerox facută în urmă cu 4 ani din acelasi registru agricol - in care acum bunicul meu, decedat, nu mai apare ca proprietar al acestuia pt ca i s-a falsificat initiala tatălui astfel încât să fie exclus din ”peisajul împroprietăririlor” vizavi de acest teren - pot da in judecată primaria acuzând de fals in acte? Pot emite pretenții despăgubitoare?
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 23:39, 1 Mai 2011
puteti sa cereti despagubiri si sa atrageti raspunderea penala a functionarilor care se va descoperi ca au facut falsurile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despãgubire geea.helios geea.helios Altfel, daca am câștigat procesul și în două zile expiră termenul de contestație, pot primi despăgubiri? (vezi toată discuția)
Modificari in planul de situatie dupa vanzare ContSters238389 ContSters238389 Ma poate ajuta cineva? Va rog mult sa-mi ajutati cu un sfat. Sint disperata. Deoarece eu trebuia sa plec definitiv in Germania am imputernicit pe cineva in ... (vezi toată discuția)
Mostenire alex-andru alex-andru mama mea a primit mostenire de la bunicul meu un teren cu casa de 6800mp(5000mp-teren intravilan arabil si 1800mp casa+curte).Ani la rand mama mea a platit un ... (vezi toată discuția)