avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită despãgubire
Discuție deschisă în Executare silită

despãgubire

Altfel, daca am câștigat procesul și în două zile expiră termenul de contestație, pot primi despăgubiri?
Cel mai recent răspuns: TDorina , utilizator 15:03, 2 Mai 2011
Mai explicit?

Dacă o primărie a unei comune ”face pierdut” un teren din registrul agricol, insa eu, cu titlu de proprietate vechi (1945, ) pot dovedi și printr-o copie xerox facută în urmă cu 4 ani din acelasi registru agricol - in care acum bunicul meu, decedat, nu mai apare ca proprietar al acestuia pt ca i s-a falsificat initiala tatălui astfel încât să fie exclus din ”peisajul împroprietăririlor” vizavi de acest teren - pot da in judecată primaria acuzând de fals in acte? Pot emite pretenții despăgubitoare?
Puteti depune plangere penala impotriva celor pe care-i considerati vinovati din cadrul primariei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire geea.helios geea.helios Dacă o primărie a unei comune ”face pierdut” un teren din registrul agricol, insa eu, cu titlu de proprietate vechi (1945, ) pot dovedi și ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate miticasu miticasu Buna seara, Cum se poate obtine titlu de proprietate, pe o casa, cu teren (40 de ari)? Acte am doar rol-ul de la primarie (care e pe tata din 1969,tata a ... (vezi toată discuția)
Hotararea judecatoreasca nu mai apare... geea.helios geea.helios Sunt proprietarul unui teren pe care primăria îl face pierdut, nu figurează în niciun registru desi, cu 3 ani în urmă, era prezent într-unul. Am o ... (vezi toată discuția)