Buna ziua , numele meu este Elena P. si am o intrebare : Eu stau intr-o locuinta sociala data de primaria sectorului 6 in urma cu 2 ani , in aceasta locuinta de 3 camere stau eu, maicamea si copilul . Eu nu ma inteleg cu maicamea are 55 de ani este esita la pensie si mereu are chef de cearta . Imi tot spune sa plec din casa . Aceasta locuinta mentionez nu este cumparata , se plateste chiria la stat . Si vreau sa va mai spun ca eu dorm cu copilul , care are varsta de 16 ani in pat. O camera este libera .
As vrea sa stiu daca am dreptul si eu la acest apartament , daca suntem 3 persoane in contractul de inchiriere ? sau are dreptul numai maicamea.
In primul rand eu lucrez , acum termin si masterul si am nevoie de liniste nu de balamucul , care il face maicamea. Efectiv nu stiu ce sa fac ? Va rog, poate ma ajutati intr-un fel .
Astep raspunsul dvs. ,
Cu stima ,
Elena P.
O zi placuta in continuare !
nu contează ordinea in care apăreți in contractul de locațiune dar din tot ce ați scris reiese că aveți același drepturi ca și mama dvs. cu privire la acel aparament drept urmare nu vă poate impune să părăsiți imobilul. acum mai contează modul în care sunt impărțite cheltuielile cu întreținerea imobilului precum și cu chiria acestuia...
Terorizat in propria casa
Cunosc o persoana care a ajuns sa fie terorizata in propria casa de un "prieten" caruia i-a vandut casa, pastrandu-si dreptul de uzufruct viager. Acest ... (vezi toată discuția)