avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul:TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general inchiriere autoturism
Discuție deschisă în Contabilitate în general

inchiriere autoturism

Buna ziua,

Intrebarea mea este daca se poate inchiria un autoturism de la o firma la alta si data cheltuiala este deductibila.

Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Diana Ionela Timoscov , Contabil 19:30, 8 Mai 2011
În baza unui contract de închiriere sau de comodat între cele 2 firme consider că da. Pentru a stabili dacă cheltuiala este deductibilă trebuie analizat scopul închirierii maşinii. În condiţiile în care firma care închiriază foloseşte maşina pentru realizarea veniturilor aferente direct activităţii atunci sunt deductibile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli combustibil - ajutor sub_bass2002 sub_bass2002 Buna. Am o intrebare si daca puteti va rog ajutati cat mai repede. Am o firma care presteaza servicii la o alta firma. La firma respectiva nu este angajata ... (vezi toată discuția)
Deducere casco iulianastroe iulianastroe Va rog sa imi spuneti daca cheltuiala cu asigurarea casco este deductibila la o firma de taxi care foloseste un autoturism inchiriat printr-un contract de ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate cheltuieli chiria, combustibil autoturism conducere Cata_68 Cata_68 Buna ziua, Am si eu o intrebare In contractul de mandat al directorului general este specificat ca are dreptul la cheltuieli cu combustibilul. In cazul in ... (vezi toată discuția)