avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... diploma licenta pierduta
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

diploma licenta pierduta

care sunt pasii de urmat pt obtienerea unui duplicat?

dupa duplicat se poate intocmi o copie legalizata? exista vreo reglementare in acest sens?
Cel mai recent răspuns: ContSters22096 , utilizator 13:59, 2 Mai 2011
Veti obtine un duplicat al diplomei dupa anuntarea pierderii la M.of. sau la un ziar de larga circulatie.
Cu dovada anuntului, mergeti la facultatea care a eliberat diploma si veti obtine alta, dar sa nu va asteptati sa v-o dea pe loc, dureaza cel putin un an.
Dupa duplicat, avand aceeasi valoare ca si originalul pierdut, se pot scoate copii legalizate.
sunt notari care refuza legalizarea unei copii a unui duplicat; cel putin in timisoara.
au o justificare legala, mai ales avand in vedere ca se elibereaza un singur duplicat? daca o pers doreste sa se inscrie la un concurs unde se solicita copie legalizata a diplomei, insa are doar duplicatul nu se mai poate inscrie la concurs?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdere diploma de licenta robertnelu robertnelu Fiica mea, este masterand bugetar la A.S.E in anul 2. A terminat in 2010 studile de licenta tot in cadrul A.S.E . Inscrierea la master a fost facuta prin ... (vezi toată discuția)
Facultatea mi-a pierdut diploma de bac AndreiVSL AndreiVSL Salut, M-am inscris acum ceva vreme la o facultate privata din Bucuresti pe care am abandonat-o, si avand nevoie de diploma de BAC sa ma inscriu la o alte ... (vezi toată discuția)
Diploma deteriorata CArmen175 CArmen175 Buna ziua , cum procedez daca diploma de bac se afla depusă la făcultate iar cei de acolo îmi cer un duplicat ? Am fost acum câteva zile sa mă înscriu ... (vezi toată discuția)