avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dreptul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dreptul muncii

Buna ziua!
Incercand sa interpretez un text legal, m-am izbit de o mare problema. Concret, incercand sa definesc, in cazul unui cadru militar sintagma "atributii specifice functiei pe care este incadrat", am consatat cu stupoare, ca nu pot gasi un text legal care sa defineasca notiunea de functie. In aceata situatie, va rog sa ma ajutati in dezlegarea acestui "mister"(pentru mine, sigur asa este!). Va multumensc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:49, 2 Mai 2011
Functia ar reprezenta complexul de atributii si responsabilitati stabilite prin Constitutie, legi si alte acte normative, pe care si le asuma o persoana fizica prin numirea sau prin angajarea sa la un angajator.
Ultima modificare: Luni, 2 Mai 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana juridica cas cas care este diferenta dintre persoana juridica de drept public si persoana juridica de utilitate publica? (vezi toată discuția)
Care este forma corecta in cartea de munca? jurist sau consilier juridic? meerceea meerceea Am o simpla intrebare...care este forma corecta in cartea de munca? jurist sau consilier juridic? exista vreo lege in care se stipuleaza?ms (vezi toată discuția)
Functie in cim care nu exista in cor - "consilier"?! serviciuapasarichioi serviciuapasarichioi Am mai postat pe aceasta problema, dar cu accent pe alte aspecte ale problemei. Am in CIM trecuta la clauza E) Functia/meseria .......... conform ... (vezi toată discuția)