avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale agetie de turism
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

agetie de turism

buna ziua
pot deschide o agentıe de turısm ın apartamentul meu sıtuat la parter sau etaj 1 .
multumiri.
Cel mai recent răspuns: ContSters202274 , utilizator 18:04, 2 Mai 2011
puteti deschide agentia de turism respectiv srl in orice spatiu pe care il inchiriati sau il aveti in proprietate.
Cu o conditie, in situatia in care locuiti la bloc sau intr-o vila cu mai multi proprietari, sa aveti si acceptul asociatiei de proprietari si cel al vecinilor direct afectati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord pentru societate comerciala in apartament valiilie valiilie O societate comerciala poate functiona intr-un apartament doar cu acordul celorlalati proprietari? Care proprietari, de pe palier, scara, bloc? Ce acte ... (vezi toată discuția)
Spatiu comercial la parterul blocului ciobotarurobert ciobotarurobert Bună ziua, As dori să știu dacă mă pot opune la deschiderea unui centru de joacă pentru copii la parterul blocului la care locuiesc. Eu stau la etajul 1 ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie spatiu comercial parter bloc catalinoctavian catalinoctavian Buna ziua, La parterul blocului unde locuiesc a functionat o alimentara ,ulterior acesta inchizandu-se. Parterul blocului este din constructie prevazut cu ... (vezi toată discuția)