avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

Dezbaterea mostenirii nu este facuta,sunt doi mostenitori si unul vrea sa vanda si celalalt nu, cel care vrea sa vanda il da in judecata pe celalalt. cine plateste cheltuielile de judecata? cel care vrea sa vanda il poate obliga pe celalalt sa vina la dezbaterea mostenirii?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:37, 2 Mai 2011
cel care vrea sa vanda va promova in instanta o actiune pt stabilirea cotelor pt fiecare din cei doi mostenitori si iesirea din indiviziune. se va face o expertiza si instanta va stabili cine va plati sulta.
Imi cer scuze ca intreb aici:ce trebuie facut ca bunica mea sa-mi lase un teren ?
Ultima modificare: Luni, 2 Mai 2011
laurentiuNT, utilizator
laurentiuNT a scris:

Imi cer scuze ca intreb aici:ce trebuie facut ca bunica mea sa-mi lase un teren ?

sa va "lase" va face un testament, sa va "dea" , incheiati un contract de vanzare -cumparare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire monica-monica monica-monica Buna ziua, va rog sa ma indrumati in urmatoarea situatie: mostenire imobil, succesiune facuta, trei copii si sotul supravietuitor.Unul dintre copii doreste sa ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune ContSters126274 ContSters126274 Exista 2 mostenitori, unul cota 7/8 si al doilea 1/8 dintr-un apartament. Unul a cumparat de la sotul supravietuitor cu drept viager si de la un alt ... (vezi toată discuția)
Drepturile legale ale mostenitorilor Parisien Parisien Buna ziua! Am o intrebare care face referire la un imobil al bunicilor la care suntem mai multi mostenitori. Recent dupa decesul bunicii, unul din ... (vezi toată discuția)