va rog sa-mi raspundeti ce inseamna daca pe site-ul Curtii de Apel in dreptul dosarului apare:se amana pronuntarea pentru alta data(peste 6 zile) iar la detalii: incheiere.Ce inseamna incheiere?
Precizez faptul ca recurentul nu s-a prezentat la primul termen al recursului si s-a judecat in lipsa.
va multumesc.
Potrivit art.312 alin.2 C.proc.civ., în caz de admitere a recursului, hotărârea atacată poate fi modificată sau casată, în tot sau în parte.
Instanţa de recurs, reapreciind şi reverificând probele administrate de instanţele de fond şi, după caz, pe baza înscrisurilor noi administrate, evocând fondul , va putea ajunge la o constatare proprie a situaţiei de fapt, posibil a fi diferită/contrară celei stabilite prin hotărârea atacată.
Am senzatia ca tot cautati explicatii cu aceeasi incapatanare cu care se discuta la-nmormantari de ce a murit raposatul, ca si cand n-ar fi acelasi lucru ca a murit de cancer, de pneumonie sau calcat de-o masina.
Ar fi fost preferabil ca toate aceste explicatii sa vi le fi dat deja avocatul dvs. Mie una mi-ar fi jena daca un client ar pleca de la mine atat de "lamurit" si ar cauta explicatii pe forumuri.
In caz de modificare a hotararii instanta de recurs reia judecata din etapa in care s-a constatat neregularitatea care a atras modificarea hotararii (si limitandu-se la rezolvarea problemei care a atras modificarea, daca modificarea a fost partiala, neavand reptul sa puna in discutie acea parte din hotararea care nu a fost modificata). Ea va judeca din nou tinand seama de toate motivele invocate si va pronunta propria ei solutie asupra raportului litigios. Normal ca studiaza dosarul. Ea nu pronunta o solutie numai in raport de sustinerile unei parti.
Nicoleta, nu te supara .... nici eu nu mai inteleg ce doreste doamna :-/ ...a cerut detalii despre revizuire, acum cere detalii despre recurs ... oricum din punctul meu de vedere nu prea mai are ce face , iar din problemele expuse se pare ca avocatul pe care l-a avut nu a ajutat-o prea mult.