avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recurs
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recurs

va rog sa-mi raspundeti ce inseamna daca pe site-ul Curtii de Apel in dreptul dosarului apare:se amana pronuntarea pentru alta data(peste 6 zile) iar la detalii: incheiere.Ce inseamna incheiere?

Precizez faptul ca recurentul nu s-a prezentat la primul termen al recursului si s-a judecat in lipsa.
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: cristinateo , utilizator 21:47, 5 Iulie 2008
Nu avea ce sa va respinga daca nu ati cerut. Instanţa are obligatia de a hotărî numai în limitele în care a fost sesizată.
Vi s-a respins ceea ce ati cerut.
dar eu am cerut contract de 1/2 norma iar decizia face referire la contract de munca si atat.
ma refer la revizuire si faptul ca s-a dat altceva decat am cerut
1. :offtopic: Incercati sa nu mai scrieti mai multe mesaje consecutive, aveti posibilitatea de a edita mesajul anterior. Este o incalcare a Regulamentului de postare.

2. Nu s-a dat altceva decat ati cerut dvs. Un contract de munca poate fi incheiat cu norma intreaga sau cu norma partiala. Chiar ati scris ca instanta de recurs a respins obligarea paratului de a va incheia contract de munca.
Ultima modificare: Vineri, 4 Iulie 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic
Scuzati-ma. O clipa m-am crezut pe msg...
este foarte greu de explicat cand nu aveti motivarea primei instante. Eu am cerut contract de1/2 norma pentru ca norma mea intreaga este tot in acel spital,dar la catedra de medicina interna. Aceasta 1/2 norma este activitate integrata aferenta postului didactic(norma intreaga). Pana si in Codul muncii se pecizeaza ca daca nu se specifica ca este norma partiala se considera contractul ca fiind de norma intreaga.Nu vorbim de norme de lucru in spitale diferite.Pana in 2005 se vorbea de indemnizatie, reprezentand salariu de 50%.

Alte discuții în legătură

Cai de atac la solutionarea unui proces costa332 costa332 in urma unui proces pe care l-am pierdut, am facut recurs la care mi sa dat ca raspuns ca solutia data la proces este irevocabila. Mai am dreptul la alta cale ... (vezi toată discuția)
Cai de atac dupa apel menoin menoin in cazul unei contestatii la decizia de concediere, care este calea de atac dupa judecarea apelului. se poate face recurs? (vezi toată discuția)
Calea de atac la recurs Alabastru2015 Alabastru2015 Buna ziua! Daca s-a respins actiunea de recurs in contencios la Curtea de Apel, mai exista vreo cale de atac? (vezi toată discuția)