va rog sa-mi raspundeti ce inseamna daca pe site-ul Curtii de Apel in dreptul dosarului apare:se amana pronuntarea pentru alta data(peste 6 zile) iar la detalii: incheiere.Ce inseamna incheiere?
Precizez faptul ca recurentul nu s-a prezentat la primul termen al recursului si s-a judecat in lipsa.
va multumesc.
Este omeneste si pentru un complet de judecata sa greseasca in conditiile in care au atat de multe dosare...dar la fel de bine pot sa greseasca voluntar intr-o tara corupta.Nu am posibilitatea sa ma apar in nici un fel in situatia data.Nici macar sa o iau de la capat. Doua complete de judecata doua decizii diferite....cine a gresit???!!!!
Nu sunt doua decizii diferite, ci doar una singura . Instanta de control judiciar (instanta de recurs) a constatat ca hotararea primei instante nu este legala si temeinica si a schimbat-o.
iertati-ma. Nu mai inteleg nimic.La pag.2 in privinta revizuirii mi-ati raspuns ca sunt 2 hotarari diferite.
Va rog puteti sa-mi explicati inca o data.Multumesc
Era vorba de revizuirea pentru contrarietate de hotarari. :)
Dvs aveti doar o singura hotarare irevocabila, pe cand in motivul invocat de mine pentru contrarietate de hotarari trebuie sa aveti 2 hotarari irevocabile contrare.
Scuzati-ma. Cum pot avea doua hotarari irevocabile?A fost sentinta instantei de fond favorabila si decizia instantei de recurs nevavorabila.Cum pot sa am doua hotarari potrivnice in aceste conditii ca sa pot apela la calea extraordinara de atac:revizuirea.