avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii contabilitate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

contabilitate

Subiect: despre salari
buna ziua suntem un colectiv de munca de la o firma care este an prag de faliment dar nu ni sau dat salarile nici pe luna lui februarie .antrebarea noastra ar fi e posibil legal ca fabrica sa se anchida iar noi sa nu mai fim platiti pentru munca depusa .cui ne putem adresa si ce putem face.va multumim pentru antelegere si sfatul acordat


Cel mai recent răspuns: veronica38 , utilizator 09:15, 3 Mai 2011
In primul rand faceti toti imediat reclamatie la ITM. Acestia se vor deplasa ,in urma reclamatiei primite la firma unde lucrati .
Va multumesc pentru raspunsul dat ,dar sau sesizat cei dela iITM ,dar nu sa luat nici o masura,ni sa spus ca fabrica este in insolventa si ei nu pot face nimica.Iar conducerea fabrici nea mana dela o saptamana la alta spunadune ca nu au bani sa ne plateasca salarile,deci in concluzie nustim daca vom mai fi vrodata platiti pentru munca depusa,in cateva zile fabrica se va inchide definitiv,si nu stim atunci cu cine vom mai discuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hipermarchet braila livumese livumese Buna ziua.Am lucrat la Hipermarchet [EDITAT] Braila de cand sa deschis pana la anchidere,cand sa anchis magazinul noi,angajati care am mai ramas,mai aveam de ... (vezi toată discuția)
Insolventa, neplata salariu dupa demisie Mihai Viteazu Mihai Viteazu Firma la care am lucrat a intrata in insolventa, dupa cateva luni de la insolventa mi-am depus demisia. Salariile restante/actuale/zile concediu nu au mai fost ... (vezi toată discuția)
Tatăl meu a murit recent a ramas un imobil in urma lui am fost ... Florin muha Florin muha Tatăl meu a murit recent a ramas un imobil in urma lui am fost înștiințat ca trebuie sa facem succesiune eu mama și fratele meu ne-am prezentat la notar ... (vezi toată discuția)