avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... O RADIERE DIFICILA CUM FAC?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

O RADIERE DIFICILA CUM FAC?

tatal meu a decedat acum cativa ani,in timpul vietii a avut 2 masini pe care le-a vandut dar nu a fost facuta radierea,acum eu trebuie sa platesc impozitul la primarie pentru aceste doua masini,am incercat sa caut persoanele carora tatal meu i-a vandut masinile dar nu le-am gasit.cum fac sa radiez masinile si sa nu mai platesc impozitul?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 22:57, 2 Iulie 2008
Masinile respective au fost cuprinse in masa succesorala?
avn a scris:

Masinile respective au fost cuprinse in masa succesorala?
nu nu sunt cuprinse in masa succesorala
Cartea de identitate si certificatul de inmatriculare sunt in posesia Dvs?
Cartea de identitate si certificatul de inmatriculare sunt in posesia Dvs?
cristache paula a scris:

tatal meu a decedat acum cativa ani,in timpul vietii a avut 2 masini pe care le-a vandut dar nu a fost facuta radierea,acum eu trebuie sa platesc impozitul la primarie pentru aceste doua masini,am incercat sa caut persoanele carora tatal meu i-a vandut masinile dar nu le-am gasit.cum fac sa radiez masinile si sa nu mai platesc impozitul?

Adresati-va instantei de judecata care sa pronunte o hotarare care sa tina loc de act de vanzare cumparare si cu sentinta va duceti la politie si radiati masina. Insa e important sa aflati in posesia cui se afla acum masinile ca sa stiti cu cine va judecati. Macar numele persoanelor le stiti? Asa le-ati putea cita prin publicitate.

Alte discuții în legătură

Va rog frumos ca sa ma indrumati cum sa obtin acest duplicat dupa cartea de identitate a masinii, avand necazurile acestea ContSters497487 ContSters497487 Domnule/Doamna avocat, Cu respect, va rog sa ma ajutati intr-o problema. Va relatez pe scurt situatia mea: - acum aproximativ 3 ani, am vandut o masina ... (vezi toată discuția)
Am primit o mașină ca moștenire și nu știu cum s-o radiez Felica Felica Am primit o mostenire care nu am vazuto o masina si nu stiu nimic despre ia nr seri si o platesc la finaciar si nu stiu cum sa o radiez (vezi toată discuția)
Radiere auto ursaanica ursaanica Buna ziua, Am avut un auto dacia mai veche de 10 ani care a fost vanduta pe bucati (nu am contract de vanzare cumparare). Am ramas doar cu ... (vezi toată discuția)