avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... O RADIERE DIFICILA CUM FAC?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

O RADIERE DIFICILA CUM FAC?

tatal meu a decedat acum cativa ani,in timpul vietii a avut 2 masini pe care le-a vandut dar nu a fost facuta radierea,acum eu trebuie sa platesc impozitul la primarie pentru aceste doua masini,am incercat sa caut persoanele carora tatal meu i-a vandut masinile dar nu le-am gasit.cum fac sa radiez masinile si sa nu mai platesc impozitul?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 22:57, 2 Iulie 2008
mersi pentru raspunsuri,actele masinilor nu le am ,tatal meu le-a vandut unor persoane pe care eu nu le cunosc,le-am cautat dar nu le-am gasit,am ajuns la oficiul de radierii si agentul de acolo a zis sa merg sa iau de la primarie nr,serie caroserie,serie sasiu .si dupa aceea vedem ce se poate face.#-o
Este si asta o cale. Mergeti la primarie, obtineti datele solicitate si poate aveti noroc de un agent de politie ingaduitor care sa va ajute in acest sens.
Tineti-ne la curent si mult succes.
hornea alina a scris:

Este si asta o cale. Mergeti la primarie, obtineti datele solicitate si poate aveti noroc de un agent de politie ingaduitor care sa va ajute in acest sens.
Tineti-ne la curent si mult succes.

Este o cale ce trebuie incercata intrucat este singura. Personal nu am convingerea ca se poate rezolva problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog frumos ca sa ma indrumati cum sa obtin acest duplicat dupa cartea de identitate a masinii, avand necazurile acestea ContSters497487 ContSters497487 Domnule/Doamna avocat, Cu respect, va rog sa ma ajutati intr-o problema. Va relatez pe scurt situatia mea: - acum aproximativ 3 ani, am vandut o masina ... (vezi toată discuția)
Am primit o mașină ca moștenire și nu știu cum s-o radiez Felica Felica Am primit o mostenire care nu am vazuto o masina si nu stiu nimic despre ia nr seri si o platesc la finaciar si nu stiu cum sa o radiez (vezi toată discuția)
Radiere auto ursaanica ursaanica Buna ziua, Am avut un auto dacia mai veche de 10 ani care a fost vanduta pe bucati (nu am contract de vanzare cumparare). Am ramas doar cu ... (vezi toată discuția)