tatal meu a decedat acum cativa ani,in timpul vietii a avut 2 masini pe care le-a vandut dar nu a fost facuta radierea,acum eu trebuie sa platesc impozitul la primarie pentru aceste doua masini,am incercat sa caut persoanele carora tatal meu i-a vandut masinile dar nu le-am gasit.cum fac sa radiez masinile si sa nu mai platesc impozitul?
mersi pentru raspunsuri,actele masinilor nu le am ,tatal meu le-a vandut unor persoane pe care eu nu le cunosc,le-am cautat dar nu le-am gasit,am ajuns la oficiul de radierii si agentul de acolo a zis sa merg sa iau de la primarie nr,serie caroserie,serie sasiu .si dupa aceea vedem ce se poate face.#-o
Este si asta o cale. Mergeti la primarie, obtineti datele solicitate si poate aveti noroc de un agent de politie ingaduitor care sa va ajute in acest sens.
Tineti-ne la curent si mult succes.
Este si asta o cale. Mergeti la primarie, obtineti datele solicitate si poate aveti noroc de un agent de politie ingaduitor care sa va ajute in acest sens.
Tineti-ne la curent si mult succes.
Este o cale ce trebuie incercata intrucat este singura. Personal nu am convingerea ca se poate rezolva problema.
Radiere auto
ursaanica
Buna ziua,
Am avut un auto dacia mai veche de 10 ani care a fost vanduta pe bucati (nu am contract de vanzare cumparare). Am ramas doar cu ... (vezi toată discuția)