Va Salut,
Am gasit un apartament de vanzare care urma a fi executat silit, in urma unei hotariri judecatoresti definitive, apartamentul a fos atribuit sotului cu obligatia platii unei sulte (aprox jumatate din suma de vanzare), procedura dupa cite am inteles este ca un executor desemnat in cazul de fata de sotie ( sotia am inteles ca este in Italia), sa obtina si sa transfere sulta catre beneficiar, domnul executor a eliberat un process verbal catre notar prin care atesta incasarea sultei si dreptul sotului deplin de a semna vanzarea imobilului, actele s-au semnat luni, au existat mici probleme de exemplu doamna de la funciar nu a vrut sa degreveze de sarcini apartamentul pe carte, aceasta intimplindu-se dupa ce executorul a discutat personal cu dinsa, inainte de semnat si doamna notar a ezitat deoarece sulta nu s-a platit beneficiarului, executorul spunind k legal trebuie sa tina banii 15 zile de la efectuarea platii sultei, inteleg k daca nu ajunge sulta la beneficiar am o problema chiar mare, ma intereseaza cum aflu daca executorul in cauza este legat contractual de beneficiar, cum verific efectiv daca banii au ajuns in posesia doamnei, a beneficiarului, si daca din experienta dvs anterioara am motive serioase sa ma ingrijorez ??? Va Multumesc.
Sulta
dan_
Revin imi cer scuze, eu doresc achizitionarea unui apartament, apartamentul se supune executarii silite dupa data de 18 Apr in urma unei sentinte judecatoresti ... (vezi toată discuția)
Apartament cu sulta
MelindaH
Am vrut sa achizitionez in luna iunie 2010 un apartament care avea o sulta pe care proprietara trebuia sa i-o dea fostului sot, care nu era de gasit. Am facut ... (vezi toată discuția)