Pe baza sentintei civile nr. 1268 din 10 dec 2009 am redobandit dreptul de proprietate asupra terenului luat abuziv in timpul comunismului.Terenul se afla linga Piata Centrala a Mun. X si a fost inchiriat de catre primarie pentru diferite firme firma F1, firma F2, Firma F3, Firma F4, Firma F5. Firmele respective au construit pe terenul meu niste chioscuri (constructii provizorii). Firmele au platit chirie pt. primarie. Acum am dat in chirie terenul in cauza la o Firma F6 care administreaza Piata Centrala. Vreau acum sa plateasca firmele in cauza F1,2,3,4,5 chirie pt. Firma F6 de la care primesc eu chiria cuvenita.
Vreu sa trimit o notificare la firmele F1,2,3,4,5 ca au acum obligatia sa plateasca chiri pentru Firma F6. As vrea sa anunt prin aceasta cale firmele F1,2,3,4,5 ca nu au voie sa efectueze nici o investitie pe terenul meu fara acordul meu scris si daca eu reziliez contractul ei au obligatia sa paraseasca terenul meu fara plata vreunei despagubiri in schimbul constructiilor.
Va rog frumos sa-mi raspundeti daca cererea mea este legala fata de Firmele F1,2,3,4,5. Firmele in cauza au dreptul sa cere de la mine despagubiri pentru constructii daca il oblig sa elibereze terenul meu?
Cel mai recent răspuns:
barnix2001 , utilizator
15:59, 5 Mai 2011