avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor de inmormantare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor de inmormantare

Buna dimineata.matusa mea care a decedat nu a avut pensie .primaria ar trebui sa ajute familia decedatei cu un ajutor de imnormantare?cu o suma de bani sau alimente?
Conform legii 416/2001, primaria poate acorda un ajutor care sa acopere o parte din cheltuielile de inmormantare doar daca decedatul/familia sa era beneficiar al legii 416/2001.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana cu handicap primeste ajutor de deces? dark0n3 dark0n3 Buna ziua, As dori sa stiu daca o persoana care primea ajutor de handicap si a decedat poate primi ajutorul de deces. Mentionez ca persoana respectiva nu a ... (vezi toată discuția)
Ajutor de înmormântare . MihaaaM MihaaaM Bună ziua ! Fratele meu a decedat ,nu era asigurat nici pensionar ,avea doar ajutorul social de la Primărie .Beneficiem de ajutorul de înmormântare ?? Daca ... (vezi toată discuția)
Ajutor de înmormântare Tutuianumariana981@gmail.com Tutuianumariana981@gmail.com Am un verisor care a decedat în vârstă de 52 ani nu era asigurat si nu avea nici un venit poate beneficia de ajutor de înmormântare de la primarie (vezi toată discuția)