avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... LICHIDARE LA ZI OBLIGATORIE!!!!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

LICHIDARE LA ZI OBLIGATORIE!!!!!

Buna dimineata! Lucrez la o carmangerie si la o parte din angajati ne-a dat o cerere pt a o semna. " subsemnatul....popescu....angajat al firmei........ in meseria de facturist prin prezenta va rog sa imi aprobati lichidarea conform art.55 lit.b incepand cu data de........ va multumesc!" este completat numele angajatului societatea si functia fiecaruia fara data. Ne-a mai dat si anul trecut sa semnam dar era trecuta o data si pe o perioada de 14 zile. mentionez faptul ca noi o sa venim la serviciu desi semnan lichidare. va rog sa ma ajutati ce este de facut si ce se poate intampla daca semnamX-(. multumesc
Cel mai recent răspuns: Dorina Tarcea , Consultant resurse umane 08:35, 3 Mai 2011
Nu ar trebui sa semnati o astfel de cerere daca nu doriti dvs acest lucru, mai ales ca veti continua activitatea dupa incetarea cim. aveti grija ca legislatia in vigoare prevede sanctiuni grave ptr munca la negru atat ptr angajator cat si ptr salariatii in culpa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Speta... decebalsavu decebalsavu Buna ziua! Ma numesc Savu Decebal Bogdan, am 29 de ani si sunt din Oradea. Am si eu o problema...desi sunt jurist, am facut o greseala f mare...negasindu mi ... (vezi toată discuția)
Demisie alphinista alphinista buna ziua va rog sa-mi raspunde-ti daca puteti sa ma ajutati intr-o problema.lucrez la o firma cu un contract de munca pe termen nedeterminat.am depus demisia ... (vezi toată discuția)
Desfacere cim potarnichegalbena potarnichegalbena Buna ziua In cazul in care un angajat nu s a prezentat in la serviciu de 2 ori, fiind convocat la comisia de disciplina , daca el vine si isi depune cererea ... (vezi toată discuția)