As dori sa va intreb daca o persoana fizica (nu PFA) poate participa la o licitatie deschisa privind concesionarea unor parcele din domeniul public?
In caietul de sarcini primit, la conditii de eligibilitate sunt solicitate documente care apartin unei societati comerciale. Nu se specifica nicaieri alta varianta.
Am auzit pareri impartite.
Am intrebat si pe cei care organizeaza licitatia, insa n-am primit raspuns.
Acum m-am lamurit. Destinatia terenurilor este pentru activitati agroindustriale, sedii de firma. Totusi, nu am vazut unde este specificat in lege, faptul ca o persoana fizica nu poate participa. Mai mult, primarul zicea ca pot participa si am intrebat de mai multe ori, apoi caietul de sarcini a fost emis dupa ce am platit taxa ca persoana fizica. Cu siguranta, daca mi se spunea ca n-am ce cauta ca persoana fizica, nu cumparam nici caietul de sarcini. Si am intrebat de n ori.
Mergeam pe ideea ca dorind sa accesez fonduri europene care nu ma conditioneaza sa fiu oragnizata in forma juridica, decat dupa ce primesc fondurile, si ca, singura conditie obligatorie era dovada unui teren in concesiune sau proprietate.