avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Litigiu comercial
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Litigiu comercial

Buna ziua.

As dori un ajutor in solutionarea unui litigiu comercial. Colaborez cu o firma de curierat. In urma unui import s-a stabilit ca dintr-un colet a disparut marfa. Sesizarea sa facut catre firma de curierat dupa 12 ore de la primirea coletului. Din cercetarile facute si de catre firma de curierat, marfa a plecat cu o anumita greutate si a ajuns la destinatie cu alta greutate. Vina ii apartine in totalitate firmei de curierat. Cei de la firma de curierat pentru a despagubi cer factura comerciala. Marfa a fost insotita de factura normala de import factura ce a fost trimisa firmei de curierat. Expeditorul marfii nu poate sa imi elibereze factura comerciala, din motive numai de ei stiute. Cum pot solutiona acest litigiu cu firma de curierat pentru obtinerea despagubirii?
Cel mai recent răspuns: Serban Tanase , Consultant asigurari 12:25, 3 Mai 2011
In instanta!!!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu firma de curierat contact.bella contact.bella Buna ziua! Sunt administratorul unei companii si am incheiat un contract cu o firma de curierat. Luna trecuta am expediat 5 colete asigurand valoarea ... (vezi toată discuția)
Pierdut colet cu marfa si factura !!!??? Va rog sa-mi spune-ti cum as putea sa procedez in cazul in care s-a pierdut un colet cu marfa si factura aferent marfii ( de catre o firma de expeditii ) . In ... (vezi toată discuția)
Furt din colet expediat prin fancourier elisg elisg Buna ziua, Problema este referitoare la un Laptop furat dintr-un colet expediat din Romania in Germania prin firma Fancourier. Datele sunt ... (vezi toată discuția)