avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

Am o mare nelamurire...eu si sotul meu suntem in divort, nu ne intelegem cu privire la pensia alimentara pt ca este o situatie mai complicata.
Sotul meu lucreaza cu forme legale la o firma din Franta, acolo plateste si impozit si toate darile la stat, el locuieste in Romania, are contract pe perioada determinata. El a spus tribunalului ca nu lucreaza desi eu tot spun si numele firmei unde lucreaza, ei il roaga pe el "daca lucreaza" sa aduca o adeverinta ....el spune: "nu am venituri, nu lucrez".
Se poate asa ceva????? eu am tot scris la firma respectiva dar ei nu imi raspund mie.....ce se poate face pt ca nu este corect sa se stabileasca o pensie alimentara la nivelul venitului minim pe economie atat timp cat sotul meu de 5 ani are un salariu frumusel lunar.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: lupianca , utilizator 19:42, 3 Mai 2011
Cereti tribunalului sa trimita o adresa la firma...,acestia vor fi obligati sa trimita veniturile in acest caz...ATENTIE-dati toate datele exacte...mult succes!
Trebuie sa aveti datele corecte ale firmei unde lucreaza,iar adevetinta de venituri trebuie ceruta de judecatorie -OBLIGATORIU.
Daca doar stiti ca lucreaza in Franta si el declara ca nu are venituri se va lua in considerare cuvantul lui.
Multumesc mult pt raspunsuri....stiu adresa corecta a firmei.....dar totusi presedintele crede ce spune sotul meu......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie alimentara rocsy81 rocsy81 Buna ziua, Ma confrunt cu o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv. Cand am divortat fostu sot neavand servici, pensia alimentara a fost calculata la 75 ... (vezi toată discuția)
Marirea pensiei alimentare daniela0577 daniela0577 ,sunt mama unei fetite de 8 ani,din mai 2012 am obtinut autoritatea parinteasca iar tatal a fost obligat la plata unei pensii de 120 ron,pensie alimentara pe ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara mariapopa1975 mariapopa1975 Cum pot obliga fostul sot sa plateasca pensie alimentara daca acesta e in alta tara(italia)dupa venitul de acolo?Mentionez ca acesta plateste pensie alimentara ... (vezi toată discuția)