Am o mare nelamurire...eu si sotul meu suntem in divort, nu ne intelegem cu privire la pensia alimentara pt ca este o situatie mai complicata.
Sotul meu lucreaza cu forme legale la o firma din Franta, acolo plateste si impozit si toate darile la stat, el locuieste in Romania, are contract pe perioada determinata. El a spus tribunalului ca nu lucreaza desi eu tot spun si numele firmei unde lucreaza, ei il roaga pe el "daca lucreaza" sa aduca o adeverinta ....el spune: "nu am venituri, nu lucrez".
Se poate asa ceva????? eu am tot scris la firma respectiva dar ei nu imi raspund mie.....ce se poate face pt ca nu este corect sa se stabileasca o pensie alimentara la nivelul venitului minim pe economie atat timp cat sotul meu de 5 ani are un salariu frumusel lunar.
Va multumesc
Cereti tribunalului sa trimita o adresa la firma...,acestia vor fi obligati sa trimita veniturile in acest caz...ATENTIE-dati toate datele exacte...mult succes!
Trebuie sa aveti datele corecte ale firmei unde lucreaza,iar adevetinta de venituri trebuie ceruta de judecatorie -OBLIGATORIU.
Daca doar stiti ca lucreaza in Franta si el declara ca nu are venituri se va lua in considerare cuvantul lui.