avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodia copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodia copilului

Conform hotararii judecatoresti, in urma divortului acum 3 ani, fetita mi-a fost incredintata mie spre educare si crestere, in calitate de mama. In prezent ex sotul ma ameninta si o santajeaza emotional pe fetita,in sensul ca el se casatoreste si sa se mute la el pt ca financiar poate sa-i ofere mai mult si acea femeie mai are o fetita de varsta ei si ii va fi mai bine acolo. Eu mi-am cumparat apartament, am serviciu si locuiesc doar cu fetita, incerc sa-i asigur toate conditiile si are rezultate f bune la invatatura. Va rog sa-mi spuneti ce sanse are el sa obtina custodia fetitei( deoarece in acest moment fetita e stresata, ne iubeste pe amandoi, si el ii spune ca daca la judecatorie va spune ca doreste sa locuiasca cu el asa va fii).
Ultima modificare: Marți, 3 Mai 2011
Irina Filimon, Contabil
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:51, 3 Mai 2011
daca fetita are 10 ani, are discernamant si va spun sincer ca 85% ceea ce spune
fetita in camera de consiliu se v.a lua la cunostinta de catre judecator,depinde cat de mult va iubeste pe dumneavoastra fetita.Fetita sotului meu si.a dorit foarte mult sa se mute la noi,am deschis procesul de custodie si am castigat,a durat doi ani acest proces.Va doresc succes.





.Nu conteaza daca aveti casa sau bani ,fetita sotului meu a vrut sa stea cu noi si ne.a incredintat.o noua. Fac o mica paranteza fetita il iubeste pe tatal ei foarte mult,pe mama naturala 'NU,asta adeclarat in sala de judecata.



o reincredintare, e oarecum mai greu de obtinut. daca nu s-au schimbat conditiile in care ati obtinut incredintarea, nu ar trebui ca sotul sa castige. bineinteles ca va conta si dorinta copilului dar conteaza sa nu fie un impuls de moment, probabil ca si judecatorul o va intreba de ce doreste, ce doreste

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce fel de mama este aceasta mama? carina67 carina67 sotul meu are o fetita din prima casatorie,din 2008 am luat.o de la mama ei si.a dorit sa stea cu noi,conform hotararii de divort al actualului meu sot ,fetita ... (vezi toată discuția)
Cum poate fi audiat un minor sub varsta de 10 ani gygygy gygygy fetita mea dupa divort a fost incredintata mamei ei,mar interesa cum sa procedez ca instanta sa-mi audieze fata care nu are decat 7 ani .fata mea decate ori ma ... (vezi toată discuția)
Daca fetita refuza sa isi vada mama naturala? carina67 carina67 fetita sotului meu din prima casatorie refuza sa isi vada mama naturala conform hotararii custodie, ce se poate intampla?cine poate obliga copilul sa nu ... (vezi toată discuția)