buna ziua,
peste cateva zile am termen la prima infatisare a divortului,eu in calitate de parat,motivul ar fi din vina mea,avem si un copil minor dar nu a venit nimeni inca de la autoritatea tutelara.
ce se intampla daca nu ma prezint?
multumesc
Dar ati semnat p-v de primire acitatiei?? Daca nu, se amana cauza, pentru alt termen. Asta in cazul cand D-voastra doriti sa va sicanati sotia. Iar daca doriti sa se termine mai repede procesul mergeti in instanta recunoasteti la "prima zi de infatisare" si solicitati pe disp.art.175 Cod proc civ. sa nu va oblige la plata cheltuielilor de judecata avansate de sotia D-voastra. Succes
Ca o paranteza daca sotia doreste sa divorteze de D-voastra va divorta si fara consintamantul Dv. Succes la proces.:((:sorry:
multumesc,banuiesc ca se amana si ptr audierea minorului?
nu pot mge la proces din motive de sanatate nu interpretati eronat va rog!
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Despre divort
nico_dmx
buna seara.va rog sa ma ajutati.am hotarat sa ma despart de sotia mea am inaintat actele de divort, iar la primul proces nu s-a prezentat desi a fost citata si ... (vezi toată discuția)
Divort
GEORGINELA
Dupa introducerea actiunii de divort si deja s-a ajuns la prima infatisare, daca doresc sa mai cer amanare inca o luna sau doua se poate ?
In conditiile in ... (vezi toată discuția)