avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... UNDE SE INREGISTREAZA CONTRACTELE DE MUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

UNDE SE INREGISTREAZA CONTRACTELE DE MUNCA

CONTRACTELE DE MUNCA
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:21, 3 Mai 2011
In REVISAL-Registrul de evidenta al salariatilor.
...Si in Registrul de evidenta al contractelor individuale de munca deschis de angajator si in care se dau numere de inregistrare tuturor CIM, inainte de se inregistra in Revisal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal suciu_diana suciu_diana Buna seara, cum se poate rezolva urmatoarea situatie: actele aditionale ale angajatilor au fost numerotate gen Ionescu are act ad nr. 1/01.01.2010, la 2 ... (vezi toată discuția)
Carte de munca yulianaz81 yulianaz81 Buna ziua ,am si eu o intrebare.Sotul meu lucreaza la o firma din data de 1 aprilie 2014,acum in luna iulie patronul ia spus ca ii va face contract de munca ... (vezi toată discuția)
Nelamurire cim Bianca Radulescu Bianca Radulescu Buna seara! O mica nelamurire privind CIM-ul... Pana acum, cand inregistram contractele de munca la ITM sus in dreapta era viza ITM-ului, iar sub titlu era ... (vezi toată discuția)