avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Trebuie angajat???
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Trebuie angajat???

Buna ziua,

O firma de consultanta pentru afaceri si management (cod Caen 7022) poate desfasura activitatea decat prin administratorul (in acelasi timp si unic asociat) sau ? Adica administratorul sa ofere servicii de consultanta, sau trebuie sa se angajeze la societate? Sau sa angajeze alta persoana ?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: light_207 , utilizator 12:13, 4 Mai 2011
Este vreo lege care reglementeaza acest lucru ? De ce sa se angaeze administratorul societatii, daca are studiile necesare desfasurarii activitatii ? :)

Multumesc.
Nu impune nimic nici un ITM in acest sens, de unde si acest zvon? Chiar d-voastra ati inceput cu "poate", deci daca poate nu trebuie!
@Marina Cristea, eu nu am facut nicio precizare, in legatura cu cei de la ITM, ci @doradragan. Nici eu nu cred ca are treaba ITM-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare societati...completare obiect activitate ContSters40598 ContSters40598 1. In cadrul unui srl se pot infiinta firme ? Adica exista un cod CAEN pentru asa ceva? Daca da, trebuie o anumita competenta pentru a putea face asa ceva? 2. ... (vezi toată discuția)
Activitati pe codul caen 7022 daciana91 daciana91 Buna ziua, care din activitatile enumerate pot fi desfasurate in baza codului CAEN 7022? - intocmire si transmitere in Revisal a contractelor de ... (vezi toată discuția)
Deschidere firma intr-un apartament Aliya Aliya Buna ziua, Pentru a-mi putea deschide o firma de\' BUSINESS SI CONSULTANTA intr-un apartament si sa fiu asociatul unic sau nu a afacerii ce acte de studii ... (vezi toată discuția)