avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rejudecare dupa casare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rejudecare dupa casare

La rejudecare (dupa casare unei sentinte si trimiterea cauzei spre rejudecare) se pot cere probe noi? Expertiza tehnica, martori? In prima instanta nu s-au cerut si la recurs n-a fost nevoie, s-a casat sentinta dupa prima infatisare si s-a trimis spre rejudecare. B-)
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:47, 3 Mai 2011
instanta de fond e legata sa judece cauza doar sub aspectul invederat din decizia de casare. daca in decizie se spune ca e utila administrarea de probatorii noi atunci se vor administra probe noi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rejudecare liviuu liviuu Este vorba de un divort. La recurs s-a trimis dosarul catre rejudecare, iar intrebarea mea este: \"Declaratiile martorilor date in fata primei instante pot fi ... (vezi toată discuția)
Rejudecare dosar marinica71 marinica71 am un dosar pt stabilirea succesiunii la care am facut recurs iar curtea de apel l a trimis spre rejudecare.ce se intampla la rejudecare?se ia totul de la ... (vezi toată discuția)
De cate ori poate fi trimisa o cauza spre rejudecare cu casarea hotararii? picsipoc picsipoc Am castigat in fond. Paratul a facut recurs.Instanta a casat prima sentinta si a trimis cauza spre rejudecare in fond. S-a rejudecat cauza dar de data asta am ... (vezi toată discuția)