avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum se poate face plata profesorilor in programul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum se poate face plata profesorilor in programul scoala dupa scoala

In cazul existentei programului ,,scoala dupa scoala'' in ce mod legal poate fi retribuit personalul calificat care isi ofera serviciile?
Cel mai recent răspuns: minitehnicus , utilizator 10:31, 30 Septembrie 2012
ioan comsa a scris:

In cazul existentei programului ,,scoala dupa scoala'' in ce mod legal poate fi retribuit personalul calificat care isi ofera serviciile?

Ne puteti ajuta la aceasta intrebare?Este cat se poate de actuala,din punctul meu de vedere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatia muncii danny61 danny61 Buna ziua! Sunt angajat intr-o scoala ca pedagog cu program de lucru de 8 ore ,astfel : L-V 08 .00 -12.00 /18.00-22.00. In fisa postului, (avand si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am primit de la scoala o prezentare a cabinetului ... ela_b84 ela_b84 Buna ziua! Am primit de la scoala o prezentare a cabinetului medical al scolii, in care la final trebuie completate datele parintilor si ne dam acordul cu ... (vezi toată discuția)
O informatie legata de scoala generala: copilul poate invata la domiciliu? bobby1981 bobby1981 Am o fetita de 6 ani , si anul acesta ar trebuii sa inceapa scoala , si ma gandesc daca exista posibilitatea de a o invata personal , acasa . Insa , sa ii ... (vezi toată discuția)