avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită neplata ratelor credit ipotecar
Discuție deschisă în Executare silită

neplata ratelor credit ipotecar

Buna ziua,
impreuna cu sotia avem doua credite ipotecare la [editat] aprox. 120.000 CHF contractate in 2007. ne-am stabilit in alta tara iar singurele bunuri pe care le mai avem in romania sunt cele doua apartamente ipotecate. chiria acopera aprox. 40 % din rata dar chiar si in aceste conditii nu se mai justifica in cazul nostru, plata ratelor.
intrebarea mea este ce se intampla in cazul in care decid sa nu mai platesc
ratele, avand in vedere ca nu mai locuiesc in romania?.
Multumesc.

Ultima modificare: Marți, 6 Septembrie 2011
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 14:21, 4 Mai 2011
Banca o sa demareze executarea silita a celor doua apartamente pentru a-si indestula creanta ,respectiv pentru a recupera suma pe care o datorati.De ce nu ati facut procura cuiva sa incerce sa gaseasca pe cineva care sa achite imprumutul sa ridice ipoteca sa devina proprietarul bunurilor respective.Poate mai ramaneti si cu niste bani.Din 2007 pana in prezent ati achitat ceva ,iar apartamentele sigur valoareaza mai mult .In fine dvs stiti ce-i mai bine.
se vor vinde apartamentele la licitatie publica.
Cam atat, daca nu aveti altceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit de nevoi personale cu ipoteca roxutu roxutu buna seara,am o mare problema,sper sa ma lamuresc pana la urma.asadar .....in 2008 eu si sotul meu am facut un credit de nevoi personale garantat cu ... (vezi toată discuția)
Cat reprezinta mai exact poprirea in cazul executarii silite la un credit ipotecar? raduandrei_75 raduandrei_75 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri competente (eventual cu numarul articolului din codul civil) la situatia mea. Mai exact, sunt divortat de ... (vezi toată discuția)
Codebitor 2 Modern Modern Buna seara! Am un credit ipotecar cu ipoteca de gradul 1 pe apartamentul in care locuiesc eu, iar tatal meu este codebitor 2 la acest ... (vezi toată discuția)