citez pe altcineva dintrun alt topic....
Nu sunt si nici nu am sa fiu adeptul sa ne facem dreptate singuri; Deaceea avem legi, legiuitori, magistrati , prin aceste instrumente trebuie sa ne solicitam drepturile cand cineva incearca sa ni-le incalce. Privind "MENTALITATEA" magistratilor este greu de definit, Si dece? Pentru ca majoritatea sunt incompetenti profesional. Cand zic acest lucru il argumentez din prisma "reciclarii', societatea evolueaza intr-un ritm foarte rapid cu toate sferele ei de activitate. Deci;; si in justitie trebuie sa adopti din mers noutatile legislative, Cadrele Procesuale Civile sau Penale, raportate la legislatia internationala. Cu tot riscul sa ma respect, cei ce au judecat speta mea de la Focsani la fond si in recurs, sunt magistrati de varsta a doua spre a treia, si, mentalitatea este "perimata". Pur si simplu se uitau la mine cand le pledam si le puneam unele dispozitii legale din dreptul international si mai cu seama din jurisprudentele CEDO. Am constatat parca aveam in fata niste ingrijitori de vite, si nu magistrati. La fond magistratul chiar a pus capul pe birou si la insistentele mele a ridicat capul (...D'le presedinte dormiti??.. la care mi-a replicat .. hai d'le ca mai sunt si altii care au cauze...etc.)...
Problema este clara;;; In Justitia trebuie sa se produca o adevarata reforma, ca sa mearga si la noi treburile bine. Cu ideile invechite nu mai merge..
Pareri sunt fffoarte multe, dar cele care trebuie sa le spuna sunt cei conduc aceasta seraca tara..Cu bine rodica,,,
Citeste mai mult:
www.avocatnet.ro/content/for...
si o veste si mai proasta
[ link extern ]