avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Intrebare .. tragerea la raspundere a magistratiilor..
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Intrebare .. tragerea la raspundere a magistratiilor..

Se poate face o petitie online pt. a atrage atentia in a se pune in vigoare o lege care trage la raspundere judecatorii care sunt raspunzatori pentru deciziile gresite si tot felu de erori judiciare de tot rasu?

Si in functie de gravitatea decizei sa se raspunda penal sau material.

De ce se evita asa ceva chiar dormim pe noi la infinit?
Cel mai recent răspuns: nante , utilizator 16:03, 28 Mai 2011
cine face macar o ciorna orientativa pt petitie?
Sa speram ca se ofera cineva in a formula o petitie si sa incercam sa o initiem
S-a mai discutat si acum trei luni pe tema asta...
www.avocatnet.ro/content/for...
Ca sa nu ramana la stadiul de discutie cum a ramas acolo aici vorbeam de o petitie online pt a aduna semnaturi, astept pe cineva dornic sa formuleze o petitie corecta si apoi sa o initiem.
Cum se pot trage la raspundere niste persoane care lucreaza intr-un domeniu unde 1+1 rareori fac 2? Nu am inteles niciodata asta. Sigur intelegi dvs. si sigur or sa va ajute petitiile online.
Multa bafta!!!

Alte discuții în legătură

Raspunderea magistratilor...personal,in cazul condamnarii romaniei de cedo... gigelas gigelas [b]Cred ca ar fi util sa deschidem un topic,cu privire la raspunderea magistratilor,in cazul condamnarii Romaniei la CEDO[/b]. Astfel,parerea mea,ar trebui ... (vezi toată discuția)
Judecatori impartiali sau simpli agenti ai statului? Roland Mindrila Roland Mindrila Cum sa dea judecatorul o hotarare impotriva Statului care il plateste? La randul sau, justitiabilului nu mai poate avea incredere in actul de justitie, in ... (vezi toată discuția)
Plangere penala impotriva magistratilor justdeals justdeals Ce parchet are calitatea de a cerceta o plangere penala impotriva unor magistrati : procurori, prim-procurori, judecator ? PARCHETUL GENERAL?? (vezi toată discuția)