avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... apartament cumparat in baza unui certificat de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

apartament cumparat in baza unui certificat de mostenitor fals

am cumparat un apartament in urma cu 6 ani si dupa un an am primit citatie cu anularea actului de vanzare cumparare,eu fiind cumparator de buna credinta.dupa ani de judecata sa dat o sentinta cum ca vanzatoarea a facut fals in declaratii privind actul de mostenire care a stat la baza cumparariii apartamentului.intre timp s-a anulat contractul de vanzare cumparare,mie nerevenindu-mi nici un ban din pretul apartamentului achitat vanzatoarei.in penal cand sa dat sentinta referitoare la falsul in declaratii partea privind recuperarea banilor platiti de mine sa dispus sa fie facuta in civil.am ajuns la disperare.oare mai am vreo sansa sa-mi recuperez banii platiti pe apartament?s-a mai intalnit un astfel de caz?va multumesc
tinand cont ca actul de vanzare cumparare sa anulat eu nu am sa-i pot executa apartamentul in acontul sumei care tre sa mi-o restituie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru-evacuare crisandra crisandra Buna ziua! Am facut o actiune in evacuare si acum trebuie sa platesc taxa de timbru. Am citit legea 146/97, dar nu am gasit nimic legat de evacuare si nu ... (vezi toată discuția)
Precontract de vanzare cumparare, nerespecat de catre vanzator tyby82 tyby82 In decembrie 2004 mama mea a incheiat un precontract de v-c (pe contract scrie ca este cu titlu executoriu), pentru cumpararea unui teren. S-a platit un ... (vezi toată discuția)
Prima casa - intelegere nerespectata andreea2294 andreea2294 Buna ziua, Am si eu o situatie si as avea nevoie de solutia unei persoane din domeniu. Am cumparat un apartament prin Credit de Prima Casa, iar la intelegere ... (vezi toată discuția)