avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme credit

Buna ziua si ma scuzati daca nu am postat unde trebuie.
Acum 2 zile mama mea a fost la o banca sa se intereseze la o banca de un credit de maxim 1500 lei.Domnisoara de acolo i-a spus ca ii poate da minimul de 500 euro echivalent in lei adica undeva la 2100 lei ,i-a spus ce acte sa aduca si sa nu traga la xerox buletinele pt ca va face ia sa se vada clar.Astazi mama a mers cu actele la banca(fisa fiscala pe anul trecut,adeverinta completata la servici etc)i-a facut un dosar de vreo 100 de pagini ce trebuia semnat.Cand s-a uitat mama pe prima pagina a vazut ca avea de semnat un credit in valoare de 2700 lei.Atunci mama a intrebat-o de ce este trecuta acea suma atunci domnisoara a sarit ca arsa si a zis ``A crescut euro``.Atunci mama a zis ca eu nu semnez si i-a dat toate documentele inapoi.
De ce a oprit si copia dupa buletinul mamei si a tatalui meu daca mama nu a semnat nimic?mama e foarte speriata pt ca i-au fost oprite actele ,daca cineva le foloseste desi nu a semnat nimic
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 16:32, 4 Mai 2011
vorbim de banca sau de provid__t? :)
Daca nu a semnat, sa ia toate documentele inapoi. Sa depuna adresa scrisa. Asta ca sa stea linistita
godot a scris:

vorbim de banca sau de provid__t? :)
Daca nu a semnat, sa ia toate documentele inapoi. Sa depuna adresa scrisa. Asta ca sa stea linistita

Daca cineva doreste sa faca "ceva rau"...nimeni si nimic nu poate impiedica acest lucru.Cine garanteaza ca nu s-au pastrat alte copii xerox de pe respectivele documente? Ca in povestea cu bunica si mama care "bocesc" ..soarta trista a copilului din leagan, ca ii va cadea in cap, drobul de sare de pe soba!

Nu este vorba de pro este vorba de RAI SEN
Nu a vrut sa imi dea copiile dupa buletine pt ca sunt xeroxate de ea.
am vrut un credit candva si am depus toate documentele. Imi dadeau 10.000 euro si dupa aia s-au razgandit ca-mi dau doar 3.000. Nu am batut palma si mi-am luat toate documentele originale de la ei.
Pe de alta parte daca apare o semnatura pe un contract si te trezesti peste ceva vreme ca esti datornic, se poate foarte usor demonstra in instanta ca nu ai semnat asa ceva. Falsul e fals :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza grafologica, nelamurire BodoFBI BodoFBI buna ziua, as dori sa aflu daca se poate face expertiza grafologica pe o copie a unui contract individual de munca care este fals, deci nu exista un original ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pt fals si uz de fals Consultant Covasna Consultant Covasna Doresc sa depun plangere penala impotriva fostului angjator pt fals si uz de fals. Dansii au falsificat o nota explicativa scrisa de mine si au depus la ... (vezi toată discuția)
Semnatura in alb, document finalizat cand semnatarul nu era de fata -drept penal antiotp antiotp Buna ! Am o problema cu o banca X. Cred ca este vorba de drept penal - fals in inscrisuri Art 288, dar nu sunt sigur.... Cand am luat creditul, in ziua in ... (vezi toată discuția)