avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... cum as putea aduce aur din dubai in romania ?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

cum as putea aduce aur din dubai in romania ?

as dori si eu niste informatii in legatura cu ,cumpararea aurului din dubai si anume :
cat pot sa cumpar fara sa platesc taxe pe el ?
cum se calculeaza taxa la cantitate mai mare?
si care ar mai fii termenii.
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 14:43, 9 Mai 2011
Ar fi bine sa te uiti pe situl a ANPCPPSR aici:[ link extern ] /
LEGE nr. 261-2002, pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 190/2000 privind regimul metalelor pretioase în România
"Art. 7. - (1) Operaţiunile cu metale preţioase, cu aliajele acestora şi cu pietre preţioase menţionate la art. 1 pct. 2 lit. a)-e), efectuate de persoane fizice şi juridice, care reprezintă activităţi permanente sau profesionale, se pot desfăşura numai pe baza autorizaţiei eliberate de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor, emisă pe o perioadă nedeterminată.

(2) Pentru eliberarea autorizaţiei se percepe o taxă stabilită de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor, iar condiţiile de autorizare vor fi stabilite prin normele metodologice de aplicare a prezentei ordonanţe de urgenţă."
Adica ce suma ar trebui sa plateasca o persoana fizica pentru a putea primi aur din afara ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaziune fiscala Pilu Pilu Buna ziua. Asavea o intrebare daca poate sa ma lamureasca cineva: O persoana care practica acte de comert, deci, cumparare si apoi revanzare, in mod ... (vezi toată discuția)
Accize produse aur lumib78 lumib78 Buna ziua, O societate achizitioneaza din romania de la alta firma romaneasca niste pandantive din aur de 14 karate, personalizate cu denumirea firmei pe care ... (vezi toată discuția)
Plata in metale pretioase sau pietre pretioase. beczukdavid beczukdavid Intrebarea mea ar fi: Ipotetic vorbind, o persoana x face o lucrare pentru o persoana sau firma Y. Persoana X solicita plata in metale sau pietre pretioase, ... (vezi toată discuția)