multumesc din inima pentru " traducere "
dar, nu mi sa spus de nici un timbru !
eu sunt in ungaria ....
printr o amica am depus si intampinarea la judecatorie ...
daca, nu am timbrat o de la inceput ( nestiind ca trebuie timbrata, nefiind o pretentie privata, ci zic eu in eventualitate un drept poate, in urma la expertiza financiara pe care am cerut o si si am platit o eu ! )
o mai pot timbra acum ? fiind vorba cred ca de un recurs, la o hotarire, presupun ....
nu cunosc nici macar finalitatea expertizei financiare,
( nu mi sa facut cunoscuta ! desi am cerut asta ! si imi cunosc si noua adresa din ungaria ....)
eu doar presupun ca, mi sa imputat in plus aproximativ 80 - 100 mil lei in plus,
in acest sens, cat coasta timbrarea ?
multumesc anticipat pentru orice raspuns !
multumesc pentru raspuns !
si nu stiti cam cat ar fi timbrarea la suma de 100.000 lei vechi ? ce procent ar trebui sa platesc ?
( este oricum interesant ! eu, nu pretind nici un leu ! ci am cerut sa primesc inapoi, cea ce poate am platit in plus ...ca urmare, nu stiu de ce mi se cere timrare ? sau e un chitibuc si asta, ca sa am cauza pierduta dupa atata lupta ?..... )
Distins Domn, eu sunt parata !
pe scurt, asta ar fi povestea mea, acum aproximativ 10 ani, l am prins pe administrator ca mi o triplat pur si simplu cheltuielile .....
l am atentionat in acest sens si binenteles ca a prins raca pe mine .....
de aproximativ 5 ani, din pacate, am ajuns adesea la imposibilitate de plata a cheltuielilor ( am in ingrijire o mama in varsta, un frate handicapat gr I grav, etc. )
platisem totusi cand puteam ....
anul trecut, in ianuarie, m am imprumutat chiar de la CETELEM cu suma de 50 mil lei, sa imi achit macar o parte din datorie, eu stiind ca am aproximativ 100.000 - 120.000 lei ( stiam cu aproximatie, deoarece, nu mi se dadea acces la acte si fisierul, nu era macar semnat, afisata restanta mea nici vorba ..)
cea ce imi confirmase intr un email chiar administratorul blocului,
Asociatia ma actionat in tribunal , o refuzat sa preieie cei 50 milioane lei, desi au fost trimisi chiar printr o avocata ...si ma ameninta ca mi se va licita apartamentul la 15.000 euro ....,
intre timp, am reusit sa imi vand ap. cu 52.000 euro , Asociatia MI O DUBLAT restanta, cu motivul : penalizare PERSONALIZATA, desi, nu aveau acest drept, ei devenind As. de Proprietari, abia in aprilie 2009, iar mie imi imputasera penalizare din ani 2005 ! .....
ca urmare, am fost obligata sa platesc peste 5.000 euro ( peste 200 mii lei ) , deoarece, altfel nu imi puteam vinde apartamentul .....,
considerand ca, mi au imputat sume enorm de mari pe nedrept ! EU, parata, am cerut la tribunal si platit cu 10 mil. lei un expert financiar, in speranta ca in urma controlului ( control de care As nu a avut parte timp de 20 ani ! ....) mi se va face dreptate ....
Asociatia , precum reiese si din actul de mai sus, timp de aproape UN AN, la cererea tribunalului ! A REFUZAT pur si simplu sa prezinte actele la expertul financiar ! ....
Parese, expertiza a fost efectuata, dar, nu mi sa adus la cunostinta rezultatul ei !
( eu locuiesc in Ungaria acum, doar aici am reusit sa imi cumpar casa pt familia mea , suntem 5 persoane, in Cluj nu puteam cumpara mai nimic cu 40.000 euro ...)
si desi mi se cunoaste la tribnal si de catre expertul financiar noua mea adresa, si am si cerut ! totusi, nu cunosc rezultatul expertizei nici la ora asta, pt care platisem 10 mil. ( pe saitul de la tribunal, nu apare detaliat ! sau nu stiu eu cum sa caut oare ? )
Am aflat doar ca, pe 2 mai sa imi prezint pretentiile ( care defapt este la dosar : pretentia mea a fost ca, daca, in urma controlului, am platit mai mult, sa primesc inapoi, suma pe care am platit o in plus, precum se poate vedea, nu am cerut nici macar cheltuielile de judecata ! sau pretenti de daune morale, etc. , doream doar cea ce mi se cuvine de drept ! zic eu )
O amica, mi a depus intampinarea pe 2 mai ( desi totul exista la dosar deja ! ...)
Iar doar acum am aflat, citind solutionarea, ca trebuia sa o timbrez ....
Timpul trece si eu efectiv nu stiu nici macar ce procent / timbrare ar trebui sa platesc ?
Deoarece, a si dori sa fac recurs.
Nu inteleg, nici macar de ce mi se cere timbrarea ? eu, nu am pretenti de bani, doar bani, pe care i am platit in plus !
Oare, nu am acest drept legal, sa mi se inapoieze, o suma, care se adevareste prin tribunal si in urma la o expertiza financiara ca mi sa IMPUTAT ilegal si pe nedrepte ?
O Asociatie de proprietar poate pune in buzunar, bani care nu i se cuvine de drept ?
In dosar scrie clar de la inceput pretentiile mele : "...Incuviinteaza drept obiectiv pentru expertiza contabila: stabilirea cotei parti ce revine paratei din cheltuielile comune ale Asociaţia de Proprietari din Cluj-Napoca str. Dunării, nr. ..., bl. ...si a penalitatilor de intarziere aferente perioadei ianuarie 2005 – iulie 2009. ...."
Apoi, in dosar am depus cererea, sa mi se restituie bani, care mi sa imputat in eventualitate in plus.
Cam asta e povestea pe scurt
VA ROG ! AJUTATI MA ! cum pot afla ce procent trebuie sa platesc ?
Credeti ma, ajutandu ma, ajutati si o pensionara varsnica si un handicapat .
Suntem aici intr o tara straina si si orice suma de bani pentru noi conteaza !
VA MULTUMESC ANTICIPAT !
poate, imi raspunde cineva ...multumesc anticipat !
"...Cu recurs în 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică azi 02.05.2011."
ce inseamna comunicare in acest sens ?
nefiind prezenta la sedinta din data de 02.05.2011,
din cate stiu eu, in 15 zile, de la pronuntare, ar trebui sa primesc hotarirea in mana,
ca urmare,
1. pot depune recurs in 15 zile , de la data de 02.05.2011 ? desi, nu am fost prezenta la sedinta, nefiind in tara ..
sau
2. de cand sper ca voi primi hotarirea in mana, se socoteste 15 zile, sa pot depune recurs ?