avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... \"traducere \" din Romana in Romana
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

"traducere " din Romana in Romana

Ziua buna va doresc, desi sunt umblata, cu actele, efectiv nu inteleg solutia / hotarirea ? judecatoriei la cazul meu ( care o fost dezbatut anul trecut pe forum )
V asi ruga sa mi o " traduceti " daca dvs o intelegeti .
Multumesc anticipat pentru raspunsuri !
nu am inteles :

1. daca, sa admis ca exceptie , netimbrarea
( de care nu am avut cnostinta ! am depus doar adaos la dosar / intampinare, nu am stiu si nici acum nu stiu, cum si trebuia timbrata ? nu este o pretentie privata ! ci , am cerut o hotarire judecatoreasca in urma la o expertiza financiara platita de catre mine ! )
de ce totusi apoi a anulat o ??? deindata ce initial la admis CA EXCEPTIE , fectiv nu o inteleg !
din punctul meu de vedere ( gresita poate sau nu ? ) este o contradictie totala
2. in acest caz, mai am drept la recurs ? maiprecis sa trimit timbrata ! .....
3. ce timbru mi se cere ?

multumesc anticipat pentru raspunsuri !

"Informaţii detaliate despre dosar

Numãr unic dosar: ....../2009
Înregistrat în data de: 01.10.2009
Obiect dosar: pretenţii
Materia juridicã: Civil
Stadiu procesual: Fond
Părţi: ASOCIAŢIA DE PROPRIETARI CLUJ-NAPOCA STR. DUNÃRII NR. ..., BL .. : Reclamant
R..................................... : Pârât
CÃI DE ATAC:
Tip acţiune Data declarare Cine declara
Pagina 1

TERMENE DE JUDECATÃ:
Data Detalii
25/01/2010 Amânat
Solutie: pentru studiu întâmpinare
03/05/2010 Amânat
Solutie: Incuviinteaza proba cu expertiza contabila pentru parata. Dispune numirea in calitate de expert in prezenta cauza a d-lui ........... si stabileste in favoarea acestuia un onorariu provizoriu de 1.000RON, de plata in sarcina paratei. Incuviinteaza drept obiectiv pentru expertiza contabila: stabilirea cotei parti ce revine paratei din cheltuielile comune ale Asociaţia de Proprietari din Cluj-Napoca str. Dunării, nr. ..., bl. ...si a penalitatilor de intarziere aferente perioadei ianuarie 2005 – iulie 2009. Pune in vedere paratei sa achite onorariul provizoriu in suma de 1.000RON, sub sanctiunea decaderii din proba. Amână judecarea cauzei şi acordă termen de judecată la data de 28 iunie 2010, ora 8.00, sala 165, pentru când partile au termen în cunoştinţă. Pronuntata in sedinta publica din 03 mai 2010.
28/06/2010 Amânat
Solutie: in vederea revenirii cu adresa la expert
25/10/2010 Amânat
Solutie: IN VEDEREA REVENIRII CU ADRESA CATRE EXPERT
17/01/2011 Amână cauza
Solutie: IN VEDEREA EFECTUARII RAPORTULUI DE EXPERTIZA
04/04/2011 Amână cauza
Solutie: pentru a preciza parata daca solicita vreo suma de bani
02/05/2011 Soluţionare
Solutie: Ia act de renunţarea la judecarea cererii formulate de reclamanta ASOCIAŢIA DE PROPRIETARI CLUJ-NAPOCA STR. DUNÃRII NR. .., BL ..., cu sediul în CLUJ-NAPOCA STR. DUNÃRII NR. ...., BL ..., JUD. CLUJ în contradictoriu cu pârâta R........., cu domiciliul actual în ........ Admite excepţia netimbrării cererii reconvenţionale şi pe cale de consecinţă anulează ca netimbrată cererea pârâtei de a I se restitui diferenţa între suma datorată şi suma achitată cu titlu de cote de întreţinere. Încuviinţează onorariul definitive al expertului ............. în cuantum de 1000 de lei achitat de pârâta R.............. prin chitanţa nr. 3787862/1 din data de 25.06.2010 emisă de CEC Bank şi dispune emiterea de adrese în acest sens către expert şi către Biroul local de expertize judiciare. Ia act de faptul că pârâta nu a solicitat cheltuieli de judecată. Cu recurs în 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică azi 02.05.2011."
Cel mai recent răspuns: bellefille , utilizator 00:12, 17 Mai 2011
Data comunicarii ,asa cum ziceti la punctul 2,este data cand veti primi motivarea solutiei.Termenul prevazut pentru comunicare nu prea se respecta,el fiind destul de lung.Va mai dura,infunctie de incarcarea instantei care a pronuntat solutia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante la plata marianjumara09 marianjumara09 Pentru certificarea corectitudinii calculelor privind repartizarea cheltuielilor lunare, instanta de judecata, a cerut atat reclamantului cat si paratului sa ... (vezi toată discuția)
Cand pot depune cerere pentru a beneficia de oug nr. 51/2008? cerebel33 cerebel33 in calitate de parat cand pot depune cerere in dosarul de partaj,pentru a beneficia de oug 51/2008 privind taxa judiciara de timbru? fac mentiunea ca in curand ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru de 5 lei si timbru judiciar de 0,15 lei almiraeliza almiraeliza ziua buna va doresc, in primul rand tin sa multumesc : avocatnet.ro, membrilor, care m au ajutat in 2009 - 2010, cum am timp, sper ca voi scrie ce NU am ... (vezi toată discuția)