avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Se poate beneficia de somaj?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Se poate beneficia de somaj?

Buna ziua. Am urmatoare speta: dl X, actionar cu 20% intr-un SRL, din 01.10.2011 a fost numit printr-o Hot. AGA ca administrator al respectivului SRL. In data de 11.03.2011, din cauza unor neintelegeri, primeste o convocare la adunarea actionarilor, pe ordinea de zi aflandu-se revocarea lui din functia de administrator. in 14.04.2011 este revocat in cadrul adunarii actionarilor. Dl X era angajat la acel SRL inca din 2005 pe o functie de referent. in 14.04.2011, in hot aga s-a decis doar revocarea lui din functia de administrator, nevorbindu-se nimic despre incetarea CIM. La ITM, CIM apare activ, pe functia de referent. Cum se poate beneficia de somaj, in conditiile in care nu mai are ce cauta la job din data de 14.04.2011, fiind numit un alt administrator?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:43, 5 Mai 2011
In puteti concedia pentru desfiintarea postului - art.65 alin.1 C.mun. ... in acest sens, coroborand si cu indeplinirea stagiului minim de cotizare pentru somaj va beneficia de indemnizatie de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revocare administrator Am o situatie mai dificila si ma intreb daca cineva s-a intalnit cu un asemenea caz si ce e de facut. In speta, am un administrator numit prin act ... (vezi toată discuția)
Revocare administrator ContSters91137 ContSters91137 Actionarii A, B, C au solicitat instantei sa dispuna inlocuirea administratorului FN din functie deoarece se face vinovat de starea de insolventa a societatii ... (vezi toată discuția)
Retragere administrator s.r.l. Emil P Emil P Buna seara! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta: un co-administrator, care este si co-asociat intr-un s.r.l., doreste sa renunte la functia ... (vezi toată discuția)