avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dispozitie repartizare somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dispozitie repartizare somaj

Este necesara dispozitie de repartizare in cazul unui contract de munca incheiat cu un pensionar ? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Vladzor , utilizator 20:33, 21 Iunie 2011
1. Daca persoana angajata nu este somer indemnizat in momentul semnarii CIM atunci nu aveti nici o obligatie fata de AJOFM. Daca intre timp va mai vine o persoana cu repartitie de la AJOFM pentru postul ocupat o respingeti cum am zis mai sus ("postul a fost ocupat").
2. Daca persoana este somer indemnizat ii dati o copie dupa lista locurilor vacante si se duce singura la AJOFM unde este inregistrata si primeste indemnizatie de somaj si vine cu repartitia catre dvs. si apoi in incheiati CIM.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartitie de la ajofm dumilor dumilor Buna ziua! Am o firma noua, fara salariati deocamdata. Vreau sa angajez un sofer. Trebuie sa solicit repartitie de la AJOFM? Pentru aceasta repartitie merge ... (vezi toată discuția)
Repartitie de la a.j.o.f.m ContSters237987 ContSters237987 SINT somer inregistrat si am avut un dosar la un angajator acesta ma chemat sa imi faca angajarea. ANGAJATORUL unde ma angajez ma trimis la A.J.O.F.M sa imi ... (vezi toată discuția)
Repartitie ajofm - absolut necesara? ioanmosincat ioanmosincat Am demisionat de la precedentul loc de munca si m-am angajat la actualul in 1 aprilie. Printre toate documentele necesare la angajare. aici mi-au cerut ... (vezi toată discuția)