avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... acte aditionale la CIM pt.instiintare modificari CM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

acte aditionale la CIM pt.instiintare modificari CM

Dupa modificarea Codului Muncii,societatea este obligata sa incheie acte aditionale cu salariatii prin care sa ii instiinteze de noile prevederi ale codului muncii?
Cel mai recent răspuns: mirusaby , utilizator 15:54, 5 Mai 2011
se poate considera ca "obiectivele de performanta" sunt de fapt atributiile postului?
Nu, atributiile reprezinta lista de activitati care intra in responsabilitatea titularului de post.Acolo sunt trecute activitatile,insa nu scrie cum si cat sa faca.
La aceste intrebari ar trebui sa raspunda criteriile si obiectivele pe care le stabiliti.
Dragii mei ...eu zic asa ...daca cineva a intocmit deja un c.i.m dupa noul CM. sa-l posteze sa ne dumerim si noi un pic...
Multam oricum pentru discutii...astept si alte opinii...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare cim de la 01.05.2011 giacris giacris In momentul in care va intra in vigoare noul Cod al muncii, respectiv din 01.05.2011, vor trebui modificate prin act aditional si CIM ale angajatilor deja ... (vezi toată discuția)
Model fisa de evaluare performante salariat larisacat larisacat As ruga frumos sa-mi trimiteti modele pentru Fisa de evaluare performante salariat pentru mai multe categorii de personal - secretare, nurse, infirmiere, ... (vezi toată discuția)
Noul cod al muncii lawritza lawritza ma puteti ajuta cu un model de oboective de performanta si criterii de evaluare va multumesc:D (vezi toată discuția)