avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema geam la spatele casei vecinului prin care se ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema geam la spatele casei vecinului prin care se uita in curtea mea

Buna ziua,
Problema mea e urmatoarea : vecinul din fata casei face cateva modificari imobilului si vrea sa puna si un geam la baie, geam care da fix in curtea casei mele. Eu sunt certat cu acest vecin si as vrea sa stiu daca pot face ceva sa-l impiedic sa puna geamul acolo sau ce rezolvare legala pot aborda.
De exemplu, am voie sa construiesc langa hotar, pe spatiul meu, un perete inalt prin care sa-i obturez vizibilitatea?

Multumesc anticipat,
Ionut
Cel mai recent răspuns: Red.Ioana , utilizator 09:33, 8 Februarie 2022
Teoretic, pe proprietatea dvs. puteti realiza orice constructie va propuneti, cu conditia sa detineti Autorizatie de construire.
Ca sa fiti sigur daca puteti indeplini conditiile pentru obtinerea Autorizatiei de construire, solicitati la primarie sa vi se emita un Certificat de urbanism pentru executarea zidului la care va referiti. Acest document va spune daca este posibil si in ce conditii.
In acest cadru nu pot fi furnizate informatii mai detaliate, deoarece conditiile din CU vor impune conformarea la reglementarile urbanistice locale aprobate.
Ultima modificare: Joi, 5 Mai 2011
ContSters193759, utilizator
Buna ziua ma puteti ajuta geamul vecinei de la beci da in curtea mea de unde ne urmareste toate miscarile ce facem in curte.
Latrina este aproape de bucataria mea si de putul de apa ce pot sa fac ?
Va multumesc anticipat.
Puteti sa plantati copaci ,sau ca solutie mai rapida exista panouri folie opaca. Puteti plasa un astfel de panou. Costa 156 lei 7mp, va mai strebuie strcutura pe care il montati, plasa de buzau eventual, este si foarte estetic. Va dadeam link, nu stiu daca imi permite siteul. Eh! Cautati pe net panouri folie opaca.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Iunie 2018
route, utilizator
Buna ziua!! Daca vecinul meu are trei geamuri in spatele casei ( unul mic pentru lumina la baie si doua mari ) care ma deranjeaza pentru ca sta toata ziua si asculta si ma urmareste pe geam plus ca arunca tot felul de laturi.. ce pot face sa sa l astupe. La primarie am fost dar degeaba au spus ca nu se baga si vreau neaparat sa i le astup.. Unde pot apela??
La Inspectoratul in Constructii al zonei unde locuiti.

Alte discuții în legătură

Distanta dintre locuinte li_a_she li_a_she ma judec de 4 ani cu un vecin care si-a facut o anexa la 27 de cm de zidul casei mele din cauza aceasta cand ploua apa se scurge pe peretii mei , nu pot nici ... (vezi toată discuția)
Distanta de construire locuinta fata de hotar gaskoe gaskoe Bun gasit. Doresc sa construiesc o locuinta P+M. Partea din spate a casei are, conform schitelor din proiect, distanta de 90 cm fata de hotar. Dirigintele ... (vezi toată discuția)
Distanta dintre terenuri pentru edificatie fratargujiu fratargujiu Salut tuturor. As vrea sa Va intreb care este distanta care trebuie sa fie pastrata dintre doua terenuri avand un proiect (in gand nu AC) de a construi o ... (vezi toată discuția)